Adana Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, Adana’nın kuzey ilçelerini ziyaret ederek partililer ve bürokratlarla bir araya geldi, çalışmaları yerinde inceledi.

Necdet Ünüvar, Adana Valisi Mustafa Büyük ve ilgili bürokratlarla birlikte Adana Şehir Hastanesinin inşaatını gezdi. Yetkililerden brifing aldılar.

Ünüvar daha sonra Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’le birlikte, Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı kapsamında kurulan Narkotim’i ziyaret etti.

Necdet Ünüvar, Kuzey ilçeleri turuna ise Kozan’dan başladı.

Kozan AK Parti Olağan Kongresinde yeniden seçilen AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek ve İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret eden Ünüvar, Kozan İlçesi’nin beklenti ve taleplerini aldıktan sonra İmamoğlu İlçesi’ne hareket etti.

Ziyarette İmamoğlu Olağan Kongresi’nde yeniden seçilerek güven tazeleyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Ekiz ve yönetimini tebrik eden Ünüvar, İmamoğlu’nun problem ve talepleriyle ilgili bilgiler aldı. Özellikle İmamoğlu Devlet Hastanesi’nin güncel durumu hakkında bilgiler veren Ünüvar, inşaatın bitim seviyesi itibariyle yüzde 80 civarında olduğunu belirterek telefon ile hızla bitirilmesi için Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile görüştü.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Kuzey ilçeleri ikinci turuna Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte helikopterle Tufanbeyli ilçesinden başladı.

Tufanbeyli Kaymakamı Serdar Demirhan’ı ziyaret eden Büyük ve Ünüvar’a, Kaymakam Demirhan tarafından kurum müdürleri ile birlikte brifing verildi. Büyük ve Ünüvar, geçtiğimiz hafta babası vefat eden Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’yü ziyaret ederek taziyelerini dile getirdi. İlçe hakkında güncel bilgiler alan Büyük ve Ünüvar ilçede yeni dönemde öğrenci kabul edecek olan Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ettikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polislerle sohbet etti. Ünüvar akşam saatlerinde Tufanbeyli’ye yatırımlar kapsamında gelen iki adet iş makinasının açılışı ve kabulü törenine katıldı.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Feke İlçe Olağan Kongresi’nde yeni seçilen Salim Gür ve yönetimini tebrik etti. Ünüvar, Feke Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Siyasetin yerinden tespit ve tetkiklerle kalıcı eserlere dönüşeceğini ifade eden Ünüvar, hem eserleri yerinde görmek, hem de halkın gönlüne girmenin en önemli yolu olan bizzat kendi yaşadığı muhitlerde vatandaşın elini sıkma ile olduğunu ifade etti.

Daha sonra Saimbeyli ilçesine geçen Necdet Ünüvar, Saimbeyli Olağan Kongresi’nde yeniden seçilen İsmail Yıldızhan ve yönetimini tebrik etti.

Saimbeyli ilçesinin dilek ve taleplerini dinleyen Ünüvar, inşaat seviyesi yüzde 10 seviyesinde hızla ilerleyen 20 yataklı Saimbeyli Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

AK Parti Saimbeyli İlçe Yönetimi ile birlikte Saimbeyli Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu’nu ziyaret eden Ünüvar, Saimbeyli ilçesi hakkında güncel bilgileri Kaymakam İmamoğlu’ndan bizzat aldı.

Ünüvar, Adana Kuzey ilçeleri ziyaretinde AK Parti İlçe Yönetimi toplantılarında tüm yönetimlere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 2015 yılında yapılacak genel seçimlerden sonra Türkiye’de yaklaşık dört yıl gibi uzun bir süre yerel, genel, Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi bir seçim olmayacağını hatırlatan Ünüvar, birlik ve beraberlik içeresinde çalışarak gayret göstereceklerini ve Cumhurbaşkanlığı seçimindeki başarıyı referans alarak 2015 seçimlerinde bu başarının çok üstüne çıkacaklarını, Adana’nın 2015 seçimlerinden sonra çok ciddi bir sıçrama yapacağını ifade etti.