İsviçre’nin güçlü cilt bakım markası Transvital’in dünyaca ünlü uluslararası baş estetisyeni Silvia Valentini, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde Tekin Acar Cosmetics’in konuğu oldu. Valentini’nin ziyaretçilere sağlıklı cilt ve sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlatarak, “Güzelliğin sırlarını” verdiği etkinlik büyük ilgi gördü.

Sağlıklı cilt ve sağlıklı yaşama dair tüm önerilerini anlatan Silvia Valentini, bayanların güzel görünümlü, pürüzsüz bir cilde sahip olmaları için düzenli beslenme ve düzenli uykuya dikkat etmeleri, alkol ve sigara tüketiminden uzak durmaları gerektiğini söyledi.

TEK ÜRÜNLE GÜZELLİK OLMAZ

Bayanların düzenli cilt bakımı yaptırmasının önemini vurgulayan Silvia Valentini, "Bayanlar çoğu kendine uzun süre zaman ayıramaz evlerinde tek bir ürünle bunları çözmeye çalışırlar. Ama tek bir ürünle mucize beklenilmez. Uzman gözetiminde, düzenli olarak yapılan cilt bakımlarıyla cildin daha genç bir görünüme kavuştuğu görülmektedir. Bunun ilk aşaması da temizliktir. Her şeyden önce temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.

VALENTİNİ, SORULARI DA YANITLADI

Uyguladığı tedaviler arasında “leke tedavileri, yüz germe, radyasyona karşı koruma özelliği olan kremler, vücut için kullanılan anti anging kremler ve serumların” olduğunu belirten Silvia Valentini, ziyaretçilerle bire bir görüşme yaptı. Ziyaretçilerin cilt analizlerini yaparak onları detaylı biçimde bilgilendiren Silvia Valentini, kişiye özel tedavi ve bakım uygulamaları yaptı.

Silvia Valentini’den kişiye özel bakım uygulamaları ve tavsiyeler alan bayanlar ise kendilerini şanslı hissettikleri ve dünyaca ünlü baş estetisyenin önerilerini harfiyen uygulayacaklarını söylediler.