Vali Mustafa Büyük, Adana’nın dünyaya açılan enerji kapısı olan Ceyhan’da, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Ünsal Bulut ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyarette, iş yeri sahiplerini tek tek ziyaret eden Vali Büyük, ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ temennisinde bulunduğu esnafın, talep ve sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyareti boyunca yoğun sevgi gösterilerinde bulunulan Vali Mustafa Büyük, esnaf gezisinin ardından bir kahvehanede Ceyhanlı vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Evlerinin balkonlarından kendisini selamlayıp, sevgi gösterilerinde bulunanlara selamla karşılık veren Vali Büyük, kadınların da katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, İlçe Belediyeleri ve kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte, yaşanılan sıkıntı ve eksikliklerin giderilmesi, Adana genelindeki tüm ilçelere kalıcı hizmetler kazandırılması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Dünyanın enerji koridoru üzerinde olmasından dolayı Ceyhan’ın jeopolitik açıdan çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, “Asıl olan, vatandaşlarımızın mutluluğudur. Adanamızın dünyaya açılan enerji kapısı olan Ceyhan ilçemizin sorunlarının hızla çözülmesi için kararlılıkla çalışmaya hazırız. Belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, Ceyhan’ın ve diğer tüm ilçelerimizin hak ettiği ölçüde kalkınması, vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Vali Mustafa Büyük’ün Ceyhan’daki temasları, esnaf ve vatandaşların sorunların çözümü konusunda gösterdiği hassasiyete teşekkür etmeleriyle son buldu.