Vali Mustafa Büyük, yoğun programından fırsat buldukça gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarını Yeşilbağlar Mahallesi ile sürdürdü.

Yeşilbağlar, Bahçelievler ve Koza mahalleleri muhtarları ile vatandaşlarca karşılanan Vali Mustafa Büyük, Taziye Evi binasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de hazır bulunduğu ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında, görme engelli bir gencin, günlük hayatta yaşadıkları bazı sorunlarını dile getirmesi üzerine Vali Büyük, devletin tüm katmanları olarak, vatandaşların huzur ve mutluluğu için var olduklarını ve toplumun her kesimine hizmet etmek gayretinde olduklarını söyledi.

Konuşmasında, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşamanın önemini vurgulayan Vali Büyük, engellilerin sıkıntıların çözümlenmesi konusundaki toplumsal farkındalığı arttırmak ve sorunlarını çözmek doğrultusundaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Vali Büyük, daha sonra mahallede bulunan ve Suriyeli ailelerin kaldıkları çadırları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Büyük, Yeşilbağlar Mahallesi’ndeki vatandaş buluşmasını, AB ve Türkiye tarafından finanse edilen “Çocuk İşçiliğini Önlemek, Çocuk Haklarını Geliştirmek İçin Elele” Proje Ofisi’ndeki incelemeleriyle tamamladı.