Vali Mahmut Demirtaş, Muhtarların sorunları dinleyip, ilgili kamu kurumları temsilcilerine talimatlar vererek tüm çalışmaların yapılacağından herkesin emin olmasını gerektiğini söyledi.

Vali Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki inceleme gezileri sırasında ilk olarak İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam Adem Başoğlu’ndan, ilçenin genel durumu ile gerçekleştirilen ve proje halinde olan kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

İlçe Belediye Başkanı Remzi Ergü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette açıklamada bulunan Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların günlük yaşamlarının kolaylaştırılmasında kamu hizmetlerinin önemine vurgu yaptı ve Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu’nun şahsında tüm kamu ve yerel yöneticilere, görevlilerinde başarılar diledi.

Tufanbeyli’de çeşitli temas, ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, muhtarlar ile bir araya geldi.

Muhtarların taleplerini dinledi

İlçenin genel durumunun ayrıntılarıyla irdelendiği toplantıda Vali Mahmut Demirtaş, muhtarların talep ve beklentilerini dinledi.

Katılımcılara tek tek söz vererek, dile getirdikleri sorunları ve beklentilerini dinleyip, ilgili kamu kurumları temsilcilerine talimatlar veren Vali Mahmut Demirtaş, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin karşılanması doğrultusunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının nezdinde gerekli tüm çalışmaların yapılacağından herkesin emin olmasını istedi.

Demirtaş, muhtarlar buluşmasının düzenlendiği toplantı salonunda, Türkiye’de dereceye giren ilçedeki başarılı sporcuları tebrik ederek, çeyrek altın taktı.

Vatandaşlar ile buluştu

Vatandaşlar ile ilçe merkezinde bulunan bir kahvehanede bir araya gelen Vali Demirtaş, vatandaşların taleplerini dinledi.

Vali Mahmut Demirtaş’ın kendileriyle buluşmasından duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlar, ilçede yaşadıkları sorunları ve taleplerini dile getirdi.

“Bizler sizler için varız”

Kamu ve yerel yöneticiler ile birlikte daima vatandaşın memnuniyeti için görev yaptıklarını ifade eden Vali Demirtaş, “Siz değerli vatandaşlarımızın, huzuru, mutluluğu, eğitim, sağlık ve güvenliğiniz konusunda tüm kurumlarımız ile birlikte, sizlere en güzel bir şekilde hizmet etmek için varız. İstek ve taleplerinizi Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve bizlere ulaştırmanız bizi memnun eder. Siz kıymetli vatandaşlarımız olmazsanız, bizim varlığımızın bir anlamı yok. Kamu ve yerel yöneticilerimiz sizler için vardır. Bu şuurla, gece gündüz demeden sizlere hizmet etmekteyiz” dedi.

Vatandaşların memnuniyetiyle kahveden ayrılan Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli caddesinde bulunan esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret etti. Vali Demirtaş, esnafların hal ve hatırlarını sorarak, bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, onların sorunlarını dinledi.

İşyeri sahipleri, Vali Demirtaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Okul ve Sanayi Sitesi inşaatlarında incelemelerde bulundu

Vali Mahmut Demirtaş, ilçede yapımları devam eden okul ve sanayi sitesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Müteahhit firma yöneticilerinden, inşaatların geldiği aşama hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, eğitim konusuna ve Adana’nın eğitimdeki başarısı çıtasının yükseltilmesine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Okul inşatlarına yönelik projeleri ve fiziki gerçekleşme oranını inceleyen Vali Demirtaş, yüklenici firma yetkililerinden inşaatların şartnamede öngörülen sürede tamamlanmasını istedi.

Vali Demirtaş, inşaatı devam eden Sanayi Sitesi’nde de incelemede bulunarak, işletmelerin bir arada bulunmasının vatandaşa büyük kolaylıklar getireceğini dile getirip, sitenin yapımında emeği geçen tüm kişi ve kurumları tebrik etti.

Daha sonra Tufanbeyli İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, ilçenin genel asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, Tufanbeyli’den memnun ayrıldığını vurgulayarak, İlçe Kaymakamı Adem Başoğlu, İlçe Belediye Başkanı Remzi Ergü ve tüm kamu ve yerel yöneticilere teşekkür etti.