Walt Disney Kahramanları’ndan, her türlü oyuncak ve organizasyon işlerine kadar, ‘Eğlence’ye dair aranan birçok hizmeti sunan Tiny Miny Entertainment and Costumes’in açılışı yapıldı. Sevimli kostümleriyle dikkat çeken çocukların gerçekleştirdiği ve birçok davetlinin katıldığı açılış renkli anlara sahne oldu.

Her ikisi de eğlence sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Ahmet Doğru ve Müge Oflaz, senelerdir hayalini kurdukları bir işi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kendi deyimiyle “Babadan oyuncakçı” olan ve sektörde yaklaşık 20 yılını tamamlayan Ahmet Doğru ile yaşamının büyük bölümünü sirklerde ve eğlence dünyasına hizmet vererek geçiren Müge Oflaz, sadece Adana merkezine değil, çevre il ve ilçelerin yanı sıra tüm güney ve güneydoğuya hitap eden geniş hizmet yelpazesiyle bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

“HİÇ DENENMEMİŞLERİ DENEYİP ÇIĞIR AÇACAĞIZ”

Melekgirmez Çarşısı’nda Hasret Toys adıyla faaliyet gösteren firmalarının Adana’daki en büyük toptancılardan birisi olduğunu vurgulayan Ahmet Doğru, sektördeki deneyimini şimdi de çok iddialı biçimde Tiny Miny Entertainment and Costumes ile farklı bir alana taşıdıklarını ifade etti. “Adana’da eğlence anlayışını değiştireceğiz” diyen Doğru, daha önce hiç yapılmamışı yapıp, hiç denenmemişi deneyerek kentte bu alanda çığır açacaklarını ve Adana halkının kendilerini çok seveceklerini belirtti.

“OYUN VE MASAL ATÖLYELERİ KURACAĞIZ”

Walt Disney kahramanları dahil sevimli tüm hayal kahramanlarından, her türlü organizasyon malzemelerine, balon çeşitlerinden, süslemelere, çeşit çeşit oyuncaklara, silikon pasta kalıpları ve kokulu taşlara kadar yüzlerce farklı ürün yelpazesiyle hizmet verecek olan Tiny Miny Entertainment and Costumes’in diğer ortağı Müge Oflaz ise değişik fikirleri hayata geçireceklerini söyledi. Oflaz, “Oyun ve masal atölyeleri kuracağız. Çocuklarımıza kostümler giydirip onlarla masalları canlandıracağız. Bu atölyeler ücretsiz olacak. Adana’da çocukların hafta sonları aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirecek mekan bulamamaları gibi bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı sona erdirmeye talibiz“ diye konuştu.

WALT DİSNEY KAHRAMANLARIYLA EĞLENDİLER

Birbirinden güzel şarkıların çalındığı açılış programında çocuklar dans ederek gönüllerince eğlendi. Walt Disney kahramanlarıyla oyunlar oynayan çocuklar, pamuk şeker ve uçan folyo balonlara yoğun ilgi gösterdi. Girişimciler Ahmet Doğru ve Müge Oflaz’ın ortaklığında Süleyman Demirel Bulvarı’nda hizmete sunulan Tiny Miny Entertainment and Costumes’in açılışına katılan davetlilerin de en az çocuklar kadar eğlenmesi dikkat çekti.