AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, il kongresinin ardından tek hedeflerinin 2015 genel seçimleri olduğunu söyledi.

Yeşiltaş, ilçeler ve il kongresi sonrası teşkilat çalışmalarının daha da yoğunlaştığını belirterek, “AK Parti Adana Teşkilatları olarak ilçeler ve il kongrelerimizi bayram havasında yaşadık, özellikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz il kongremiz yoğun bir katılım ve coşku içerisinde geçti. İl kongremize hem delegelerimizin, hem de teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımı için gerekli çalışmaları günler öncesinden planladık. Bu organizeli çalışmanın karşılığını kongre salonu dışında ve içerisinde görmekten, AK Parti Seyhan ilçe teşkilatı olarak bu coşkunun bir parçası olmaktan büyük gurur duyduk. Kongre salonu içerisinde Seyhan ilçe teşkilatımızın yoğun katılımı ve sloganları ile kendini göstermesi bizleri ayrıca memnun etti” dedi.

Yeşiltaş şöyle devam etti:

"Tek hedefimiz var o da 2015’de gerçekleştirilecek olan seçimlerde anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edebilmek. Bunu da Allah’ın izni ile elde edeceğiz. Seyhan’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuzu artırdık. 2015 genel seçimlerinde de oyumuzu daha da artırmak için gerekli çalışmaları ve hazırlıkları yapıyoruz. Tüm teşkilat kademelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı her geçen gün daha da yoğunlaştırarak devam ediyoruz. Yeni Türkiye yolunda bizleri yalnız bırakmayan destekleyen tüm vatandaşlarımıza da bu vesile ile teşekkür ediyorum. İnşallah 2015 genel seçimleri sadece iktidarın değil, yeni bir anayasanın da en önemli adımı olacaktır.”