Yüreğir’de bulunan 11 farklı derneğin oluşturduğu platformu kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın ihtiyaç duyulan her bölgesine yardımda bulunduklarını ve imkanlar ölçüsünde bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bulunan 11 farklı dernek yöneticisi Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri bölge halkının mağduriyetlerini dile getirerek Ali Hocalı Mezarlığı ile ilgili bazı isteklerde bulundu.

Karşıyaka sosyal yardımlaşma derneklerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeydan Karalar, gelen istekler ile ilgili hizmete ihtiyaç duyulan her yerde imkanlar ölçüsünde olmaya gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Zeydan Karalar, “ Bize gönül veren insanların mahcup olacağı hiçbir adım atmam. Bu şehirde bize oy versin vermesin herkes bizim kardeşimizdir. Elbette başka ilçelerden ‘bize yardım edin’ talepleri geliyor ve imkanlarımız ölçüsünde onlara da yardım ediyoruz. Hep söylüyoruz; hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Özellikle Ali Hocalı Mezarlığı bölgesinden çok fazla istek var. Bunlar haklı istekler. Elbette oralara da yardımcı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.