Adıyamanspor’un eski başkanlarından Hüseyin Koç, Başkanı olduğu Gapspor’u Antalya’da kampa aldı.

Adıyaman’da ilk kez amatör bir takım profesyönel takımlar gibi devre arasında kampa girdi. Adıyaman kamuoyunun spora bakış açısına yeni bir ivme kazandıran Gapspor Başkanı Hüseyin Koç, bir ilke daha imza attı. Bugüne kadar Adıyaman’da spor alanında başarılı işlere imza atan Başkan Hüseyin Koç, 1. Amatör Kümede ilk yarıyı namağlup bitiren Gapspor’un futbolcularını Antalya Kızılağaç’ta kampa aldı. Takımın futbolcuları Başkan Hüseyin Koç’un bu jesti karşılığında çok mutlu oldular.

Gapspor’un başarılı hocası Fikret Keleş kamp öncesi yaptığı açıklamada; “Öncelikle Başkanımız Hüseyin Koç’un bu büyük fedakârlığından dolayı takımım adına kendisine teşekkür ediyorum. Burada 10 günlük bir kamp süreci geçireceğiz, hazırlık maçları yaparak eksikliklerimizi gidererek ikinci yarıya daha iyi bir Gapspor’u hazır hale getirerek hedefimiz olan Bal Ligine inşallah yükseleceğiz” dedi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ise, “Ben ve ekibim Adıyaman’da spora yeni bir ivme kazandırmak için bu yola çıktık. Bu çıktığımız kutlu yolda hedefimize ulaşmak için tamam ile profesyonel düşünmek zorundayız. Bunun için takımımızı Antalya’da kampa alma kararı aldık. İnşallah başarılı bir kamp süreci geçireceğiz. Şu anda devam eden transfer görüşmelerimiz var. En kısa zamanda bu transferleri bitirerek kampa dahil etmeyi planlıyoruz. Yapacağımız transferler Adıyaman yine ses getirecek” dedi.