Adıyaman’da, Gül Anaokulu tarafından maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin bulunduğu Yunus Emre Anaokulu’nda bulunan anaokulu öğrencilerine oyuncak ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Gül Anaokulu’nda bulunan 20 öğrenci kendilerine ait evlerinde fazla ve kullanmadıkları oyuncakları okula getirerek maddi durumu yetersiz öğrencilerin bulunduğu Yunus Emre Anaokulu öğrencilerine vermek istediler. Öğrencilerin bu anlamlı davranışı karşısında okul idarecileri harekete geçerek 20 öğrenci ile beraber Yunus Emre Anaokulu’na giderek orada bulunan anaokulu öğrencileri ile tanışarak arkadaşlık dostluk kurdular. Yapılan tanışma sonrası Gül Anaokulu Öğrencileri tarafından Yunus Emre Anaokulu öğrencilerine oyuncaklar ve kırtasiye malzemeleri verildi. Hediyelerin verilişi sonrası anasınıfı öğrencileri beraber eğlenerek zaman geçirdiler.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Gül Anaokulu Müdürü Ahmet Karaçalı, “Çocuklarımızın bu yaş döneminde özellikle bu tür duyguların özellikle paylaşmak ve dostluk gibi kavramların pekişilmesi gelecek aslında çocuklarımızın sağlıklı birer birey olması açısından önemli olduğunu düşünüyoruz Gül Anaokulu olarak” dedi.

Adıyaman Yunus Emre Anaokulu Müdürü Yunus Doğan ise, "Yapılan bu örnek davranıştan dolayı bizler Adıyaman Gül Anaokulu öğrencilerine ve idarecilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir davranış sergilediler. Bu tür davranışlar çocuklarımızın ileriki zamanlarında sağlıklı bir birey olmasına katkı sağlayacaktır. Ben bu örnek ve güzel davranıştan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.