Adıyaman’da, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenli yapılan yürüyüş etkinliğine, bu hafta Adıyaman İl Protokolü katıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ’Sağlık için hareket et’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında her ay farklı bir kamu kurumu personeliyle gerçekleştirilen etkinlik bundan sonra haftalık yapılacak.

Adıyaman Valiliği önünde başlayan yürüyüşe, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Beldiye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Vali Yardımcılarından Yunus Emre Altıner, Levent Öztin, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, İş- Kur Müdürü Ramazan Tatar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve çok sayıda kurum personeli ile vatandaş katıldı.

Yürüyüş hakkında açıklama yapan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş; “Düzenli olarak her hafta bu yürüyüşleri yapıyoruz. Burada amacımız Adıyaman’da, 7’den 70’e herkesin sağlıklı bir yaşam için yürümesini tavsiye diyoruz, örnek olmaya çalışıyoruz. Her hafta yürümeye çalıştık burada. Birlik ve beraberlik içerisinde huzur kentinde bu yürüyüşlerimize devam ediyoruz. İnşallah 2015 yılında da bu yürüyüşlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Adıyaman Valiliği önünde başlayan yürüyüş Karapınar mahallesinde bulunan Koşu Parkında sona erdi.