Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı iken, Genel Sekterlik görevine atanan Sami Işık’ı Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşen ziyarette Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık’la bilgi alış verişinde bulundu.

İl Genel Sekterliği görevine atanan Sami Işık’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan, “Yıllardır İl Özel İdaresinde genel sekter yardımcılığı görevinde bulunan ve genel sekterliğe atanan Sami Işık’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Suyun olmadığı köylerde her zaman sıkıntıların olduğunu biliyoruz. İl Özel İdaresinin yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kurum yetkililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Cemiyet olarak İl Özel İdaresinin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de yatırımların daha da artması için basın olarak kurum yetkililerinin yanında olacağımızı belirtiyoruz” dedi.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetiminin ziyaretinden ötürü oldukça mutlu olduğunun altını çizen Adıyaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık, “İl Özel İdaresi olarak devamlı olarak basınımız yanımızda yer aldık. Bundan sonrada basımızın yanımızda olacağını AGAD Başkanı İbrahim Aslan belirtmiştir. Basınımızın pozitif eleştirilerini her zaman göz önünde bulunduracağız. Hepimizin tek önceliği Adıyaman’a hizmet etmektir. Bu hizmet yolunda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Valimiz Abdullah Erin’in direktifleri doğrultusunda bütün programlarımızı yaptık. Bu yıl alt yapısı yapılan köylerimizin kilitli parkelerini yapacağız. İlaçlama için de araçlarımızı kiraladık. Böylelikle bütün köyler ilaçlanacak. Asfalt sezonu başladığı zaman asfaltsız köy kalmayacak. İçme suyu konusunda zaten sıkıntılarımız yoktur. Su sıkıntısı yaşayan yerleşim alanlarımızın sıkıntıları da meteorolojik sıkıntılardır” diye konuştu.