Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu okul idarecileri ve öğrencileri Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Emine İde, Öğretmen Fatma Korkmaz ve öğrencileri, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Emine İde okulun dış cephesinin belediye tarafından boyanmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini sundu. Emine İde, okulun bulunduğu çevre hakkında bilgi verdi. Öğrenci velilerinin çoğunlukla mevsimlik işçi olduğunu, yeni bir yerleşim birimi olarak genellikle köyden yeni gelen ailelerin bulunduğu bir çevre olduğunu belirtti.

Velilerin maddi durumlarından dolayı aidat toplanmadığını, fakir- zengin her çocuğun eğitim hakkı olduğuna değindi. Amaçlarının her kesimden çocuğa eğitim imkanı sunmak olduğunu ve öğrenci sayısından her geçen gün artığını özellikle de bu yıl daha ciddi bir artış olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm miniklerin kendi çocukları olduğunu ve desteklerinin devam edeceğini belirti.

Başkan Toprak miniklere hediye dağıttı.