Şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı yoğun çalışmayı gecede sürdüren Adıyaman Belediyesi’nin Atatürk Bulvarındaki yeraltı çalışması Hükümet Konağı kavşağına ulaştı.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Atatürk Bulvarı kuzey servis yolunda başlatılan projenin şehir merkezine ulaşmasıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hükümet Konağı önündeki çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Emre Özdal, şehrin en işlek noktalarından bir tanesi olan Hükümet Konağı kavşağındaki çalışmaların bir an önce tamamlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getirdi.

Müdür Özdal, “Atatürk Bulvarında sürdürdüğümüz altyapı yenileme çalışmalarımız Hükümet Konağı kavşağı önünde devam ediyor. Daha önce içme suyu hattının yenilendiği noktada şimdide 800’lük kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapan ekiplerimizin yaz mevsimi sonuna kadar bulvarın kuzey bölümündeki çalışmaları tamamlamasını bekliyoruz” dedi.