Bartın’da düzenlenen İsmailbey Gaspıralı Sempozyumunda GAP Gazeteciler Birliği Genel yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Azerbaycan Bakü Milletvekili Ganire Pasheyeva, Adıyaman’a davet edildi.

Cemiyet üyelerine Azerbaycan ve Türk dünyasındaki gelişmeler hakkında bilgiler veren Ganire Pasheyeva, Gazeteciler Birliği Genel Merkezinin aktivitelerini basından ve sanal alemden takip ettiğini belirterek, gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Nisan ayında yapılacak olan 12.Gap Oscarına Ganire Pasheyeva’yı davet ederek, “Ganire hanımın Parlamento ve dışında Azerbaycan’ın kalkınması için gösterdiği çabaları yakından biliyoruz izliyoruz. Başarılı bir milletvekili Türk kızlarına örnek girişim ve çabaları var. GAP Gazeteciler Birliği olarak kardeş Azerbaycan’ın gelişmesi tanınması ve başarısı için bizlerde destekçisiyiz. Ganire hanımı GAP bölgesine davet ediyoruz bölgemizdeki Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Adıyaman, Kilis, Maraş ve Malatya gibi illerde bulunan tarihi turistik yerleri görmelerini arzu ediyoruz, 12.GAP Oscar’ını nisan ayı içerisinde yapacağız ve kendilerini bu ödül töreninde görmeyi arzu ediyoruz’ dedi.