14 Aralık Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Genel Kurul’u sonunda AK Parti Adıyaman İl Başkanı seçilen Seyfettin Bilen, kongreyi değerlendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen kongredeki gayretlerinden ve kendilerine ve yönetimine gösterilen teveccühten dolayı partinin her kademesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Bilen, tek amacının ‘ortak akıl’ olgusuyla partiyi Adıyaman’da en iyi yere getirmek olduğunu söyledi.

Bilen, “Başbakanımızın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla şölen havasında geçen kongremizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün Adıyamanlıların sahiplendiği bu kongremizde gördüğü manzara karşısında oldukça etkilenen Başbakanımız, ilimizden gayet memnun ayrıldı. Partimizi çok iyi noktalara getiren Halil Fırat başkanımıza ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bayrağı, ortak akılla daha iyi noktalara getireceğiz inşallah. Teşkilatımızın bütün kademelerini de bu çarkın içerisine katarak bu işi başaracağız” diye konuştu.