Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Gençlik Kolları üyeleri tarafından 17-25 Aralık operasyonları ile alakalı tişörtler giyilerek, basın açıklaması yapıldı.

Parti binası önünde basın açıklamasını okuyan CHP Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer, “17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları bu ülkeyi yönetenlerin hırsızlık ve yolsuzluğa bulaştığını ifşa etmiştir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı olarak hırsızlığa ve yolsuzluğa ismi bulaşan insanların acilen yargı önüne çıkarılıp gerekli adli süreçler içerisinde cezalandırılmadıkları sürece AKP iktidarı üzerindeki bu kara lekeyi silemeyecektir. Bu ülkenin gerçeği giyecek ayakkabı bulamayan Recep amca, atanamayan öğretmenler, sokak ortasında öldürülen gençler, madende yaşamını yitiren yiğitler, intihar eden insanlar, öldürülen kadınlar, hırsızlığa ve yolsuzluğa isimleri bulaşan kişilerdir. Kamuoyu vicdanında 17-25 Aralık haftası yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olarak yer bulmuştur. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasına CHP İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ve parti üyeleri katıldı.