Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Adıyaman Belediyesi ile alakalı basın açıklaması düzenleyerek, Adıyaman’da herhangi bir çalışmanın olmadığını ifade ederek Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu eleştirdi.

Doğan, parti binasında yapmış olduğu açıklamada, “30 Martta yerel seçimler yapılırken o günden bu güne yaklaşık 8 ay geçti. Seçimler öncesi mevcut belediye başkanı birçok vaatlerde bulunmuştu. Özellikle seçim bürosundan yaptığı açıklamalar, basına verdiği demeçler Adıyaman’ın birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları en kısa sürede çözeceğini belirtiyordu. Özellikle park ve trafik sorunu Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri. Şehir merkezi özellikle mesai saatleri içerisinde trafik hiç akmıyor. Park sorunu ise, geceleri hariç her zaman yaşanan bir sorun. Çarşı merkezi dediğimiz bölgenin tamamında çok ciddi bir park ve trafik sorunu var. Sayın belediye başkanı seçilmeden önce bu sorunu gördüğünü ve seçildikleri zaman bu sorunu kısa bir sürede çözeceklerini belirtmişlerdir. Aradan 8 ay geçti, ama bu sürede biz belediyenin otopark ve trafik sorunu ile ilgili bugüne kadar attığı somut bir adımı göremedik. Ne bir proje hayata geçirildi ne de bir projeden bahsediliyor. Bugün geldiğimiz noktada park ve trafik sorunu hayatı felç etmeye devam ediyor. Belediyenin işi hizmet götürmek insanların işini kolaylaştırmaktır. Ama maalesef bizim belediyemiz yıllardır insanların hayatını kolaylaştırmak adına atılan somut bir adım yok” ifadelerini kullandı.

“Sayın belediye başkanı da büyük umutlarla seçildi. İnsanlarımız güvendi ve takdirini kendilerinden yana kullandı” diyen Doğan, “Ama 8 aylık bir süredir gerçekten hiçbir çalışma yok. Adıyamanspor’a destek sözü verilmişti ama destekte olunmadı bugüne kadar. Yollar ile ilgili özellikle Atatürk Bulvarı ve ana arterler üzerinde yol sorunumuz yok ama ara sokaklara çıktığımız zaman çok ciddi anlamda sokakların, caddelerin çok bozuk olduğunu ve kış mevsimine giriyoruz çok ciddi anlamda sorunlar var. Vatandaşlarımız yıllardır verdiği oyun karşılığını alamıyorlar. Maalesef belediye çalışmıyor, daha önceden de çalışmıyordu, şuanda çalışmıyor. İnşallah sayın belediye başkanı bu uyarılarımızı dikkate alırda çalışır vatandaşın hak ettiği hizmeti sunar ve bizde buradan kendisine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.