Adıyaman’ın Besni İlçesine bağlı Şambayat Beldesinde 15 yaş altı futbol turnuvası düzenlendi.

Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasında 15 yaş altı çocukların yer aldığı 8 takım kıyasıyla mücadele etti.

Düzenlenen turnuvalara Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Besni Jandarma Bölük Komutanı Ferhat Aydın, Şambayat Karakol Komutanı İbrahim Çakmakçı, Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Menteş ile vatandaşlar katıldı. Beldede bulunan 15 yaş altı çocukların yer aldığı turnuvada finale 15 Temmuz Spor ile Atletico Şambayat Spor kaldı. Finale çıkan iki takımın galibi 15 Temmuz Sporu 2-0 yenen Atletico Şambayat oldu. Düzenlenen turnuvayla ilgili açıklama yapan Şambayat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Menteş, “Spor sadece top pesinden koşmak değil karakterini sahaya yansıtmaktır.

Bu amaç doğrultusunda kötü alışkanlıkların önüne geçebilmek için düzenlediğimiz turnuvada çocukların centilmenliği en üst düzeydeydi turnuvaların ve etkinliklerin devamı gelecek. Tek sıkıntımız maddi acıdan yetersiz kalmamız inşallah gereken desteklerle daha güzel faaliyetler ve daha faydalı organizasyonlar yaparız” ifadelerini kullandı.