Kent genelinde daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, deforme olan çöp konteynerleri yenileriyle değiştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta Atatürk Bulvarı üzerindeki çöp konteynerlerin değiştirilmesine başlandı. Altınşehir Kavşağı ile Marangozlar Sitesi arasındaki mesafede eskimiş çöp konteynerlerin tümü yenileriyle değiştiriliyor.

Konteynerlerin değişim çalışmalarına katılan ve faaliyetlerle ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri yetkilileri, “Daha temiz ve daha modern bir Adıyaman için çalışmalarımız devam ediyor. Sokak ve caddelerimizin temizliğine önem veriyoruz. Bu anlamda mevcut çöp konteynerlerine yenilerini ekliyoruz. Şu sıralar 150 adet 800 litrelik yeni konteyner aldık. Bunları Atatürk Bulvarı üzerine indiriyoruz. Bulvardaki eski ve deforme olanların tümünü alıyor yeniliyoruz. Boyasını, çürüğünü, temizliğini büyük bir titizlikle gözden geçiriyor ve yeniden kullanıma sunuyoruz. Çevre temizliğini ön planda tutuyoruz. Bu manada her türlü gayret çabayı gösteriyoruz” dediler.