Adıyamanlı Şair, Yazar Fadlı Doğan, “Adıyaman’ın Manevi Gülleri ve Yed-i Eminler” ve “Dost Olalım” adlı şiir kitabının imza gününde okuyucularıyla bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen imza gününde Doğan’ın çıkarmış olduğu Adıyaman’ın Manevi Gülleri ve Yed-i Eminler” ve “Dost Olalım” adlı şiir kitabı kısa sürede tüketilme durumuna geldi.

Konuyla alakalı olarak konuşan Adıyamanlı Şair, Yazar Fadlı Doğan, “Çok güzel geçiyor imza günü iki kitapla imza günü yapıyoruz, biri dost olalım adlı şiir kitabımın 2. baskısı, biride Adıyaman’ın manevi gülleri ve yedieminleri olan kitabım. Dost olalım adlı şiir kitabında herkesin kendinden bir şey bulabileceği şiirlerle dopdoludur. Dostluk birlik beraberliğe çağrı şiirleri var içerisinde. Adıyaman’ın manevi güllerinde ise giriş bölümlerinde Adıyaman neden huzur ve barış kentidir sorusuna cevap bulunacaktır ayrıca 33 evliyanın tarihçesi, menkıbesi ve kerametleri yer almaktadır resim ve şiirlerle süslediğim için akıcı bir şekilde okuyucunun okuyacağından eminim. Tahmini olarak her birinden 2 bin tane baskı yaptık şuanda yaklaşık saat itibari ile saat kaç bilmiyorum yarı oldu 1-2 saattir buradayız 500 kitap civarında imzaladım tabi imzalamadan alanlarda var yani baya talep var güzel geçiyor” dedi