Besni Halk Eğitim Merkezi ve Spor Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Basketbol ve Masa Tenisi Spor kurslarının açılışı gerçekleştirildi.

Besni Kapalı Spor Salonu’nda yapılan programda bir konuşma yapan Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammed Aslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak talep edilen her türlü kursları açacaklarını belirtti.

Arslan, “Gençlerimizin öncelikle devletini ve milletini severek sahip çıkmalarını istiyorum. Kurslarımız Haziran ayına kadar devam edecek. Kurslarımız birçok öğrencinin hedefine ulaşmasında yardımcı olacaktır. Açılan basketbol ve masa tenisi kurslarımız çocuklarımızın spora olan ilgilerini artıracağı gibi zararlı alışkanlıklardan da uzak tutacaktır. Kursların açılmasında emeği geçen ve bize destek veren Besni İlçe Kaymakamı Sayın Emrah Yılmaz başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Neşet Yazar’a ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum. Velilerimize de spora teşvik edici hal ve hareketler içerisinde oldukları için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Aslan konuşmasının ardından Masa Tenisi ve Basketbol kurslarının açılışını yaptı.

Açılışa Besni Halk eğitim Merkezi Müdürü Muhammed Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fethi Siner, antrenörler ve kurs alacak öğrenciler katıldı.