Merkezi Adıyaman’da bulunan Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanlığı, elektrik, internet, telefon ve dernek kirasını ödeyemediğinden mağdur durumda.

Herhangi bir desteğin gelmemesiyle zor anlar yaşadıklarını belirten Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu, destek gelmemesi dahilinde derneği kapatacaklarını belirtti.

Başkan Harputluoğlu, "Maalesef vekillerimiz, siyasetçilerimiz, siyasi partilerimiz çok duyarsız kaldılar. Ve şuan elektriğimiz, internetimiz, telefonumuz kesildi, kiramızı ödeyemiyoruz maddi durumumuz hiç yok. En kısa zaman da ödemeyi yapmadığımız takdirde derneği fes edeceğiz. Şuan 220 üyemiz var. Ve bu üyelerimizin dışarıda kalacağı görünüyor. Kiramızı ödeyemiyoruz, destek yok, herhangi bir gelir yok maddi sıkıntı her geçen gün artıyor. Belediye Başkanımız Sayın Hüsrev Kutlu bir miktar para desteğinde bulunacağını söyledi. Sayın valimize, iş adamlarımızdan defalarca destek bekledik durumu kendilerine anlattık ama maalesef hiç kimseden olumlu bir cevap alamadık. Böyle giderse derneği fes edeceğiz” şeklinde konuştu.