Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde müteahhitlik yapan iş kadını Aysel Uçar, engellilerin Engelsiz Evi’ne ziyarette bulunarak destek verdi.

Gölbaşılı müteahhit Aysel Uçar, engellileri Engelsiz Evi’nde ziyaret etti. Aysel Uçar’ı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Aslan ile seramik süsleme öğretmeni Suzan Salık karşıladılar.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Uçar, “Tüm engelli vatandaşlarımızın daha güzel bir yaşam sürmeleri için toplum olarak aslında herkesin engelli adayı olduğu düşünülürse bizler de engelli kardeşlerimizi elimizden geldiği kadar mutlu edebilmek için öncelikli hedeflerimizden biri olması gerektiğini düşünüyorum. Bundan dolayı engellilerin Engelsiz Evi’nde yapılan, engelli kardeşlerimizin el emeği göz nuru ile yapmış oldukları ve kendilerini sosyal hayatın dışında hissetmemeleri adına yapmış oldukları bu faaliyetten dolayı kutluyorum. Ayrıca Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı engelli kardeşlerim adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Aslan ise, "İlçemizin yetiştirmiş olduğu değerli iş kadını ve müteahhit Aysel hanımın engelliler evine yapmış olduğu destekten dolayı kendilerine burada bulunan arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Seramik süsleme öğretmeni Suzan Salık ise, "Değerli müteahhit Aysel hanımın engelliler evine vermiş oldukları destekten dolayı ve ayrıca Adıyaman tanıtım günlerinde Feshane’de engellilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.