Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde müteahhitlik yapan Aysel Uçar, "AK Parti artık partileşme sürecini çok hızlı şekilde tamamlamış, rüşdünü ispat etmiş bir siyasi hareket olarak Türkiye’ye ve Dünya’ya yön verecek ve dünya lideri olacak bir konuma geldi" dedi.

Geçen hafta yapılan AK Parti kongrelerine katılan Uçar yaptığı değerlendirmede, “AK Parti de kongre süreci başladı, tüm AK Parti camiasına ve Adıyaman’ımıza hayırlı olsun. İnşallah kongreler neticesinde göreve gelen teşkilat mensubu arkadaşlar ilçelerine ve halkımıza faydalı hizmetler yaparlar. Şahsi düşüncem AK Parti artık partileşme sürecini çok hızlı şekilde tamamlamış, rüştünü ispat etmiş bir siyasi hareket olarak Türkiye’ye ve Dünya’ya yön verecek ve dünya lideri olacak bir konuma geldi. Kimsesizlerin kimi olmak, sessizlerin sesi, mazlumların gür sesi olmak için, itibarlı, kalkınmış Türkiye için hep birlikte çıkılan bu yolda; onurla, gururla, el ele, gönül gönüle birlikte yürümenin güzelliğini yaşıyoruz. AK Parti milli değerlere dayanan bir parti olmasaydı, politikalarında milletin taleplerini ve beklentilerini esas alan bir parti olmasaydı bugünlere gelemezdi, Şimdi daha ilerilere inşallah hep birlikte yürüyeceğiz. AK Parti, milletin değerlerine sahip bir parti olduğu gibi aynı zamanda da çok planlı ve programlı bir parti oldu" dedi.

Uçar, AK Parti’nin rastgele hareket eden bir parti olmadığını belirterek şunları söyledi:

"AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren ilkelerle ve değerlerle hareket eden bir partidir. Seçimlerde halka boş vaatlerde bulunulmadı, neyi yapabileceklerse onu söyledi. Güven boş yere oluşmaz. İşte güven böyle oluşur. Verdiğiniz sözü tutarsanız, tutamayacağınız sözü vermezseniz güven oluşur. Halkımız da AK Partiye ve siyasete güven duydu. Geçmişte siyaset kurumunun ne kadar itibar sahibi olduğunu hep birlikte biliyoruz. AK Parti döneminde siyasete itibar ve güven geldi” şeklinde konuştu.