Adıyaman İzol Derneği, 7 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirdiği 10. Olağan Genel Kurul’u sonrasında, yeni yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını yaptı.

Sıratut Mahallesinde bulunan dernek binasında yapılan toplantıya Adıyaman İzol- Der Başkanı Ramazan Işık, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş ve gazeteci yazar Kerim Baydak ile derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yapılarak başkan yardımcılıklarına Uzm. Dr. Halil Şaşmaz ile Ahmet Çetinkaya seçilirken, Saymanlığa Sadık Yetiş ve Genel Sekreterliğe Mehmet Nuri Turan seçildi. Yapılan görevlendirmeler sonrasında dernek çalışmalarının koordineli olarak yürütülmesi amacı ile Eğitim ve AR-GE, Basın ve Halkla İlişkiler ile Kültürel ve Sosyal Faaliyetler komisyonları kurularak komisyon üyeleri yönetim kurulu üyelerince seçildiler.

Yapılan toplantısı sonrasında konuşan Adıyaman İzol- Der Başkanı Ramazan Işık, “Yaklaşık olarak 2 yıldır sürdürmüş olduğum görevimde gerek Adıyaman gerekse diğer illerde bulunan akrabalarımız ile Birlik ve Beraberliğimizin pekişmesi ve dernek adı ile tüm akrabalarımıza yardımların ve sosyal imkanların sağlanması için elimizden gelen çabayı gösterdik. 2 yıllık dönem içerisinde öğrencilerimize burs imkanları ve fakir ailelerimize yardımlar yaptık. 7 Aralıkta gerçekleştirdiğimiz 10. Olağan Genel Kurulumuz sonrasında dernek üyelerimizin göstermiş olduğu teveccühü ile yeniden başkan olarak seçildim. Yeni dönemde öğrenci bursları, sosyal yardımlar ve aktiviteler ile çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.