Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Kızlar Voleybol Şampiyonasında Kahta takımı il birincisi oldu.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2014 - 2015 faaliyet programında yer alan il ve ilçelerden 11 takımın mücadele ettiği Kulüplerarası Genç Kızlar voleybol müsabakası 22 Kasım 2014 tarihinde başlayıp 21 Aralık 2014 tarihinde Merkez Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Kahta Gençlik Spor Kulübü ile Adıyaman İlim ve Kültür Spor Kulübünün karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf, Adıyaman İlim ve Kültür Spor Kulübünü 3 - 0 mağlup eden Kahta Gençlik Spor Kulübü oldu. Adıyaman İlim ve Kültür Spor Kulübü ikinci, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü ise il üçüncülüğünü elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının belirleyeceği bir ilde Kahta Gençlik Spor Kulübü Bölge Şampiyonasında Adıyaman’ı temsil edecek.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupa ve madalyaları, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Adıyaman Voleybol İl temsilcisi Nedim Yardımcı, Voleybol Baş Hakemlerinden Mustafa Dost ve Herkes İçin Spor İl Temsilcisi Ahmet Uyanık tarafından verildi. Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında kupayı kazanan takımı kutlayarak, bölge şampiyonasından iyi bir derece ile döneceklerine inandığını söyledi.