Kardelen İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği proje yürütücüleri öğrenciler, Vali Yardımcısı Murat Süzen ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

SODES projeleri kapsamında hazırlanan “Gençlerle Geleceğe” projesinin çıktısı olan Eyfel Kulesi maketini Vali Mahmut Demirtaş’a sunan gençler proje hakkında bilgi verdiler. Proje kapsamında sergi açacaklarını dile getiren gençler, Vali Damertaş’a çiçek de takdim ettiler.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin enerjilerini böyle alanlarda harcamalarının memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Gençlerimizin bu tür etkinliklere ilgi göstermesi ülkemizin geleceği adına çok önemlidir. Gençlerimiz böyle çalışmalara yöneldiği ölçüde ülkemiz gelişme sağlayacaktır. Öğrencilerimizin bu başarısı gurur vericidir. Bu tür faaliyetler öğrencilerimizi daha da kamçılayarak, başarılarının devamını getireceğine inanıyorum. SODES Projesi kapsamında, gençlerimize dönük faaliyetlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir” dedi.

Kardelen Gençliğin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, makamında kabul ettiği gençlik kulübü öğrencilerine ikramlarda bulundu.

(AHM-VSA-Y)

.