Adıyaman Dayanışma Grubu Başkanı Kürşat Leba, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret eden Adıyaman Dayanışma Grubu Başkanı Kürşat Leba, yaptığı konuşmada, “Köye Şehir Doğuyor” projesi kapsamında Avrupa’nın 5 farklı ülkesinden Adıyaman’a gelen 30 kişinin katılımı ile gerçekleştireceğimiz proje kapsamında Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerine yaptığımız geziler ve köy ziyaretleri ile birlikte gençlerimizin Avrupa ile entegrasyonunu da sağlamaya çalıştık. Sağlamış olduğunuz imkânlar ve desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcıya teşekkür ederiz” dedi.

Adıyaman’da gençlere sağladıkları spor imkânlarının yanı sıra bünyelerinde yer alan gençlik merkezi sayesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerle gençlerin kendilerini geliştirmelerine imkânların sağlandığını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Köye Şehir Doğuyor” projesi kapsamında her konuda desteklerini vererek misafirlere ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman Dayanışma Grubu Başkanı Kürşat Leba Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya teşekkür plaketi takdim etti.