Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, 22 Aralık Pazartesi günü Çelikhan İlçesinde Eğitim Bir-Sen Çelikhan ilçe Başkanı Mehmet Kaya’nın aracının kundaklanması ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

İzci tarafından yapılan basın açıklamasında, “Adıyaman Memur-Sen İl Başkanları olarak bu menfur saldırıyı kınıyor ve faillerinin bir an önce bulunarak adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz.

Bu saldırıyı sadece başkanımıza yapılmış bir saldırı olarak değerlendirmiyoruz. Bu olayı aynı zamanda huzur ve sağduyusuyla öne çıkmış Çelikhan ilçemizin tamamına, Memur-Sen camiasına ve her bir üyemize yapılmış bir davranış olarak kabul ediyoruz" dedi.

İzci, "İlimiz ve ilçemiz Çelikhan’ın barış, huzur, kardeşlik ve sağduyu ortamını bozmak isteyen kişi veya kişilere bu yaptıkları menfur saldırının yanlarında kar kalmaması gerektiğini bütün kamuoyuna ilan ediyor ve bunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Memur-Sen İl Başkanları olarak bütün hizmet kolları adına, Çelikhan üzerinde son zamanlarda oynanmak istenen oyunun bir bileşeni olarak algıladığımız bu olay, Çelikhan halkının ve Güvenlik güçlerimiz dahil bütün yerel yöneticilerimizin, sağduyulu tutumu sonucu mutlaka aydınlatılacaktır" dedi.

Memur-Sen camiası olarak bu güzel ilçenin huzurunu bozmak isteyen art niyetli oyunlara prim vermeyeceklerini ve Çelikhan halkının da prim vermeyeceğini vurgulayan İzci, "Art niyetli, bireysel ve basit kişilerin kurumsal kimliğimize yapmış oldukları bu kundaklama olayını Memur-Sen İl Başkanları olarak nefretle kınıyor, lanetliyor, başkanımızın yanında olduğumuzu ifade ediyor, olayın bir an önce aydınlatılması için takipçisi olacağımızı bütün kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” diye konuştu.