Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı yılsonu programı ve mezuniyet töreninde yapılan gösteriler büyük beğeni topladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu Müdiresi Elif Doğan Kutlu, öğretmenler öğrenciler ve çok sayıda aileler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Elif Doğan Kutlu, “Bir dönemi daha bitirmenin, yeni mezunlar vermenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Heyecanla başladığımız eğitim öğretim dönemimizde öğrencilerimizin sorumluluk üstlenen, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, mutlu ve yaratıcı bireyler olmalarını hedefledik. Bunu da en iyi şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet edecek olmak bizlere gurur veriyor. Bizlere verdiği desteklerden dolayı velilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklar, sizler milletimizin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere işaret ettiği aydınlık yoldan ayrılmayacağınıza inancım tamdır. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve sizlere güveniyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından yıldızlar, şirinler, çiçekler, papatyalar, kelebekler ve renkli şekerler sınıfları minik öğrenciler gösterilerini sergiledi. Ortaya konan birbirinden güzel oyun ve gösteriler izleyenlerden tam not alırken çocukların akademik ve sosyal becerileri de büyük beğeni topladı.