Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri geçen dönem başkanlık yapan Abdulkadir Bozan ve yönetimine teşekkür plaketi verdi.

Geçen dönem Sağlık-Sen Şube Başkanlığını yürüten Abdulkadir Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Keskin, Abdurrahman Bilgiç, Nusret Uncu ve Ahmet Bozan’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaket verildi.

Sendika binasında düzenlenen programa Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, Adıyaman KHB Tıbbı Hizmetler Daire Başkanı ve Adıyaman Tabib Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kılınç, Memur-Sen Başkanı Gaffari İzci ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sağlık-Sen Başkanı Yasin Barutçu, özverili çalışmalarından dolayı sendikaya emeği geçen bütün kişilere teşekkür ederek, Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu söyledi.

Barutçu, birlik ve beraberliğin ne derece önemli olduğunun altını çizerek; fikir birliği, gönül birliği ve eylem birliği içerisinde hareket edilerek başarıya ulaşılacağını ifade etti.

Plaket alan başkan ve yöneticiler ise ahde vefa örneği gösterilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.