Adıyaman’ın Besni ilçesinde ikamet eden ve çalışan Suvarlılılar bir araya gelerek 3. geleneksel çay toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Suvarlılıların yanı sıra Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz da katıldı.

Toplantının organizatörlüğünü üstlenen Ökkeş Cengiz yaptığı açıklamada, “Öncelikle bizi yalnız bırakmayarak toplantımıza katılan Suvarlı Belde Belediye Başkanı Sayın Mehmet Korkmaz’a ve Suvarlılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Teknoloji ve sıkıntılar araya girerek hemşerileri uzaklaştırıyor. Biz de bu amaçla her ay toplanarak birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin olduğu mekanın ve onlarla geçirdiğimiz zamanın nasıl olduğu bilinci ile hareket edeceğiz.

Suvarlılar olarak istişare ve dayanışma toplantılarımız devam ediyor. Bu ay ki toplantımıza beldemizin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Korkmaz’da iştirak ederek dayanışmamızı daha da güven artırıcı bir hale getirmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi amacımız bir araya gelerek çeşitli nedenlerden dolayı kopukluğumuzu gidermek, kaynaşmak ve sosyalleşmektir” dedi.

Daha sonra konuşan Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz ise organizasyonu tertip eden Ökkeş Cengiz ve Ahmet Ilık’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Korkmaz, belde adına ve Besni’de ikamet eden Suvarlılara her türlü desteği vererek elinden geleni yapacağını söyledi.