26-27 Kasım 2014 tarihleri arasında tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında sınav güvenliği toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen sınav güvenliği toplantısında sınav öncesi ve sonrası alınacak olan önlemler gözden geçirilerek öğrencilerin rahat bir şekilde sınava girmeleri için değerlendirmeler yapıldı.

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, il ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıda, il genelinde yapılacak sınavların sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyonun etkin bir şekilde sağlanması ve alınacak tedbirlerin tekrar gözen geçirilerek herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda, bütün kurumların üzerine düşeni titizlikle yerine getirmesi talimatı verildi.