Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Osmangazi İlköğretim Okulu Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundu.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOGEM, yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha önce birçok yoksul aileye yaptığı gıda, giyim ve ev eşyası yardımları ile gönüllere taht kuran TOGEM, son olarak Adıyaman’ın kenar mahalle okullarından olan Osmangazi İlköğretim Okulu’nun kütüphanesine 700 adet kitap desteğinde bulundu.

Kitapları okul yönetimine teslim eden TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş yaptığı açıklamada, Adıyaman’ın her köşesine ulaşarak, yardıma muhtaç aile ve kuruluşlara imkânları dâhilinde yardım ettiklerini belirterek; “TOGEM çalışanlarımız tarafından ilimizin her köşesine ulaşmaya çalışıyoruz. Daha önce birçok aileye gıda, kömür, giyim ile birlikte çocuklara ayakkabı ve oyuncak yardımında bulunduk. Şimdi de ilimizin kenar mahalle okullarından olan Osmangazi İlköğretim Okulumuzun kütüphanesine kitap desteğinde bulunduk. Bu destekleri sağlamamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Destek programına TOGEM yetkililerinin yanı sıra Adıyaman Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Gürbüzcan’da katıldı.