Tüm Sanayici ve İşadamları (TÜMSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Av. Erkan Çakmak, işadamlarını bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek olan 2. TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı ve Ortadoğu İş Zirvesine davet etti.

Geçen yıl 1. si İstanbul’da düzenlenen fuarın bu yıl 2. sinin Gaziantep’te düzenleniyor. Sanayi ve Ticaret Fuarının yanı sıra TÜMSİAD ailesi olarak çok önemli bir ticaret zirvesine ev sahipliği yapacaklarını belirten Erkan Çakmak, tüm Adıyamanlıları fuara beklediklerini dile getirdi.

Başkan Çakmak, “Fuar süresince düzenlenecek olan Ortadoğu İş Zirvesi ile fuara katılacak olan sanayici ve iş adamlarımız ile Dubai’den, Suudi Arabistan’a ve Lübnan’a kadar çeşitli Ortadoğu ülkelerinden katılacak olan iş adamlarıyla, tercüman eşliğinde ikili iş görüşmeleri yapılacak. 30 Ekim tarihinde açılacak olan fuarımız 4 gün devam edecek. Fuara katılacak hemşerilerimize, Cumartesi ücretsiz araç tahsis edilecektir. Gelecek hemşerilerimizin Cuma günü saat 17:00’a kadar 0 505 888 22 88 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.