Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik İlçesine yeni atanan Kaymakam Tunahan Efendioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valisi Mahmut Demirtaş, Sincik Kaymakamı Tunaha Efendioğlu, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Işık, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, tüm kurum amirleri, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafında Hükumet Konağı önünde karşılandı. Vali Demirtaş ve beraberindekiler Kaymakamlık Makamına geçerek geçen ay göreve başlayan Kaymakam Tunahan Efendioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlemek, çözüm yollarını aramak amacıyla Sincik İlçesini ziyaret ettiğini belirten Vali Demirtaş, "Kaymakam arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum, inşallah Sincik’e hayırlı hizmetleri olur. Vatandaşlarımızın da beklentisi bu, 2 yılı aşkın bir süredir Adıyaman’da görev yapmaktayım, en fazla hizmet yaptığımız ilçelerden bir tanesi Sincik oldu. 250 kişilik kapalı spor salonu için ödenek geldi inşallah en kısa zamanda ihalesini yaparak inşaatına başlayacağız. İnşallah kısmet olursa Sincik merkezinde bir park yapacağız, Belediye Başkanımızın böyle bir talebi olmuştu, projelerini onayladık inşallah Sincikli çocuklarımızın oynayacakları, eğlenecekleri bir park yapacağız. Sincik çok güzel bir yer, havası çok güzel, özellikle yazın burası çok daha güzel oluyor. İnşallah yeni kaymakamımız güzel hizmetler yapar, Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Demirtaş, daha sonra ilçe merkezinde yapımı planlana kapalı spor salonu arsası, yapımı tamamlanan Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyon binasını, Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu bahçe düzenlemesi, ilçe merkezinde yapılması planlana Ulu Camii projesini ve Valilik tarafında ilçe merkezinde yapılacak çocuk parkı arsasında incelemelerde bulundu.

Demirtaş, buradan Sincik Arıcılar Derneği’ne geçerek Dernek Başkanı Mahmut Öztürk’ten dernek faaliyetleri ve arıcılık hakkında bilgi aldı. İlçe merkezinde faaliyet gösteren bir tekstil atölyesini ziyaret eden Vali Demirtaş, daha sonra yapımı devam eden Sincik İlçe Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.