Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Kızılay Derneği Besni Şubesi Başkanlığına tekrar seçilen Ali Erdoğan’ı Dernek Şubesindeki makamında ziyaret ederek Besni’deki yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemek misyonu ile kurulan Kızılay’ımızın başarıları göz doldurmaktadır. Tüm toplumunu kucaklayan ve tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu Türk Kızılay’ın da görev yapan tüm yetkililere bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, şube olarak yapmış oldukları çalışmalardan ve Kızılay’ın kuruluş tarihini anlatarak, “1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda her türlü koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir çıkar gözetmeyen Türk Kızılay’ı, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet Yazar’a bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.