Her ay Afyonkarahisar’ın bir ilçesinde gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Burhan İşliyen Başkanlığında bu ay Emirdağ İlçesinde yapıldı.

Toplantıya İşliyen’nin yanısıra Emirdağ İlçe Müftüsü Mustafa Aydos ve 16 ilçenin ilçe müftüleri, şube müdürleri katıldılar. Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonda yapılırken toplantıda planlanan projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı. İl genelinde uygulanması düşünülen evlilik öncesi eğitim semineri, gençlik değerleriyle buluşuyor, her yetime koruyucu aile bulma, kimsesiz yaşlılarımıza kardeş aile bulma, bir kitap bir dua bir mektup, evde yatan hastalara moral desteği, helal gıda seminerleri, camiler ve Kur’an Kurslarının güzelleştirilmesi, gençlerle el ele daha güzel günlere, ailemle iletişim kuruyorum, engelliler din eğitimi gibi konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında 2015 yılında Umre’ye gidecek vatandaşlar için Umre organizasyonunun nasıl yapılması gerektiği, Umre komisyonları kurulması üzerinde çalışıldı. Toplantıda cami, din hizmetleri ve Kur’an Kursu Eğitim hizmetleri değerlendirildi.

Öte yandan, tadilatı tamamlanan Kur’an Kursu İşliyen ve diğer müftüler tarafından beğeniyle karşılandı ve gayretlerinden dolayı ilçe Müftüsü Aydos’a teşekkür edildi.