Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasından imzalanan protokol ile öğrencileri temiz ve hijyene sevk etmek amacıyla hazırlanan “Beyaz Bayrak” projesi kapsamında Bolvadin’de 6 okula temizlik ve hijyen kurallarına uydukları için sertifika verildi.

Proje kapsamında 2014-2015 eğitim öğretim yılında temizlik ve hijyen açısından Bolvadin’ deki 6 okul "Beyaz Bayrak” ve “Temiz Okul Sağlıklı Okul” sertifikası almayı hak ettiği bildirildi. Beyaz Bayrak ve Temiz Okul Sağlıklı Okul sertifikası dağıtım töreninde konuşan ve sertifika alan okul yöneticilerini tebrik eden Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, projenin önemine değinerek, “Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri ve sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri adına tüm okullarımızın eğitimde olduğu gibi hijyen ve sağlık açısından da çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Proje kapsamında sertifika almaya hak kazanan Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi, Gazi Ortaokulu, Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu, Ceylan Emet Ortaokulu, Ceylan Emet İlkokuluve Mustafa Keziban Bayramer İlkokulu yöneticileri konuşmaların ardından sertifikalarını Kaymakam Canatan’ın elinden aldılar.