Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ilçe kongresinde Emekli Albay Mehmet Tuğrul ilçe başkanlığına seçildi.

MHP Sandıklı ilçe teşkilatının olağan kongresi Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP MYK üyesi Mehmet Parsak, MHP il Başkanı Aziz Aslan, MHP eski Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer, MHP’li Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Kongreye tek liste ile giren emekli albay Mehmet Tuğrul, 378 üyenin oyunu alarak MHP Sandıklı İlçe Başkanı seçildi. Kongrede eski MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir, kongrede partiye emek veren partililere teşekkür plaketi verdi.

Kongrede konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Adeta düğün havasında kongremizi gerçekleştiriyoruz. Karşımıza çıkan güçlükleri inancımız ile yeneceğiz. Öncelikle ara hedeflere daha sonra ana hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP eski İlçe Başkanı Halil Özdemir de, “2008 yılında bana teslim edilen kutsal bayrağı temiz, şan ve şöhretle buraya getirdim. Görev süremizce bir çok güzel şeyi yaparken, yapmak isteyip de yapamadıklarımız oldu. Ama hiçbir zaman Milliyetçi Harekete ihanetimiz olmamıştır. Milliyetçi Harekat Partisinin hiçbir üyesi Milliyetçi Harekat Partisinin yazmadığı oyunda oynamaz" diye konuştu.