Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu, Eleşkirt Meslek Yüksekokulu, Eleşkirt Kaymakamlığı ve Eleşkirt Belediyesine ziyaretlerde bulundu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Çetin ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özgül ile Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu ve Eleşkirt Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yücel Ünal ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Kaya ile akademisyenlerle görüşen Prof. Dr. Karabulut, okullarda ve üretim çiftliğinde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet etti. Önümüzdeki süreçte okullarla ilgili hayata geçirilmesi planlanan projelerin değerlendirildiği görüşmede; Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulunun bölge için önemli bir eğitim merkezine dönüştürüleceğini söyleyen Prof. Dr. Karabulut, Ağrı ile Üniversite birlikteliğini sağlayabilmek için ilçelerimizde bulunan Yüksekokullarımıza da önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti. Üniversitemiz ve ilçelerde bulunan okullarımızın tek vücut halinde aynı hedeflere odaklanması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Karabulut, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’nın lokomotifi olacağını sözlerine ekledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut daha Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk ve Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ ya iade-i ziyarette bulundu.