AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Altı Nokta Körler Derneği Ağrı Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Altı Nokta Körler Derneği Ağrı Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden Çetin, Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Garip Duman ve üyeleri tarafından dernek kapısında karşılandı. Ziyarette konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Garip Duman, “İl başkanımızın ziyareti bizi oldukça memnun etmiştir. Ben başta olmak üzere bütün üyelerimiz, istediğimiz zaman gerek telefonla gerekse yüz yüze her zaman görüşme imkanı buluyoruz. Bu konuda sayın başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin ise; “Her birimiz potansiyel birer engelleyiz. Engelli vatandaşlarımızı sadece bugünde değil her zaman hatırlamalı, sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemeliyiz. İmkanımız doğrultusunda yardımcı olmalıyız. Bu konuda şahsım ve teşkilatım üzerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.