İbrahim Çeçen Vakfı’ndan Patnos Değirmendüzü İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine oyuncak yardımı yapıldı.

Patnos Değirmendüzü İlköğretim Anasınıfı öğretmeni Tuba Yıldız, Ağrılı işadamı İbrahim Çeçen ve İbrahim Çeçen Vakfı Başkanı Meral Dinçer’in kendilerini düşünüp böyle bir yardımda bulundukları için teşekkürlerini iletti. Anasınıfı öğretmeni Tuba Yıldız, ’’Gönderilen oyuncaklar ile çocuklarımızdaki sevinç ve gözlerindeki mutluluk ifadesinden dolayı bizlerde mutlu oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum. Bizleri unutmayıp bu oyuncakları gönderen ve bu çocukları sevindiren İbrahim Çeçen Vakfı yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu tür yardımlara ihtiyacımız var ayrıca bu oyuncakları bize ulaştırmakta büyük emeği olan Patnos Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ise, vakfın başkanı Meral Dinçer ile irtibata geçerek, Patnos ilçesinde oyuncak, giyim, kırtasiye ve buna benzer ihtiyaçların olduğunu ilettiğini belirtti.

Yavuz, "Sağ olsun kendisi bize dönüş yaptı ve bize çocuklar için oyuncak göndereceğini söyledi. Bir kaç gün sonra bu oyuncaklar bize ulaştı ve bizde aracı olup bu oyuncakları ihtiyaç sahibi okula verdik. Biz Gazeteciler Cemiyeti olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bu tür yardımların devamını bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Başkan Yavuz, ayrıca İbrahim Çeçen Vakfı yetkililerine yaptıkları yardımlardan dolayı plaket ve teşekkür belgesi göndereceklerini söyledi.