Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ağrı İl Koordinatörlüğü 13. Proje Çağrı Dönemi kapsamında IPARD programı ve çağrı dönemine ilişkin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya IPARD paydaşlarından; kamu kurumları, odalar, dernekler, bankalar ve diğer kurumlardan üst düzey yöneticiler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit, program kapsamında ilde yürütülen faaliyetlerden bahsederek, programın uygulama aşamasında karşılaşılan sorunları dile getirdi. Yiğit, çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi için paydaşlardan destek beklediğini ifade etti.

Yiğit’in konuşmasının ardından söz alan Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, ildeki yatırımlar ve TKDK projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak tüm ilgililerin TKDK projeleri konusunda gereken desteği sağlamasını istedi.

IPARD Programı, 13. Çağrı Dönemi ve Ağrı ilinde gerçekleştirilen projelerin anlatıldığı sunumla devam eden toplantı, katılımcıların soruları ve desteklerle ilgili değerlendirmelerinin alınmasıyla sona erdi.