Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Finansman Genel Koordinatörü Deniz Oruç, TKDK Ağrı il Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.

TKDK Finansman Genel Koordinatörü Deniz Oruç, yürütülen çalışmaları yakından takip etmek üzere TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü’ne ziyarette bulundu. Öncelikle koordinatörlük toplantı salonunda İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit ve kurum personeli ile toplantı yaparak ildeki projelerin son durumu hakkında detaylı bilgi alan Oruç, çalışmalar ve personelin durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra, İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit ve koordinatörlüğün yerinde kontrol uzmanları ile birlikte, Doğubayazıt ilçesindeki 120’şer başlık Cevan ve Eydın isimli iki adet süt sığırcılığı projesini yerinde inceleyen Oruç çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek proje sahiplerine teşekkür etti.

İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit ve koordinatörlük çalışanlarına faaliyetlerinde başarılar dileyen Oruç, bölgedeki incelemelerine devam etmek amacıyla Kars ve Ardahan’a gitmek üzere Ağrı’dan ayrıldı.