Aksaray İl Özel İdaresinin İlçeler için hazırladığı 2015 yılı yatırım programı Ortaköy ilçesinde düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Başkanlığında Vali Yardımcıları Şahin Bayhan, Tolga Polat, Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Sarıyahşi Kaymakamı Bilgehan Karanfil, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Ağaçören Kaymakamı Murat Aydın ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’ın katıldığı toplantı Ortaköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İlçelerin sorun ve ihtiyaçları ile 2015 yılı yatırım programlarını değerlendireceklerini ifade eden Vali Şeref Ataklı, yatırım planlamalarının öncelikli konulardan başlayarak yapılacağını söyledi.

Yapılacak işlerle ilgili ihale süreçlerinin zaman aldığını belirten Vali Ataklı, iş sezonu başlamadan en geç Mart ayına kadar yapılacak işlerin ihalelerinin tamamlanması gerektiğini bu konuda hazırlıkların zamanında yapılarak herhangi bir aksamaya meydan verilmemesini istedi.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ tarafından ilçeler için hazırlanan 2015 yılı yatırım programı hakkında bilgiler verildi. Yaptıkları çalışmalarda ilçelerin ihtiyaç duyduğu hizmetlerle ilgili bir plan ortaya koyduklarını belirten Altundağ, İlçelerden gelecek taleplere göre de yapılacak yatırım programının yeniden değerlendirileceğini kaydetti.