Aksaray’da Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından Kurumsal İklim Eğitimlerinin ilki olan "Kar Artırma Teknikleri ve Finansçı" olmayanlar için Finans Eğitimi başladı.

ATSO hizmet binasında düzenlenen eğitimlere ATSO üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kar Artırma Teknikleri ve Finansçı olmayanlar için finans eğitiminde üyelere seslenen ATSO Başkanı Koçaş, “Tüm şirketler kar etmek amacıyla kurulmaktadır. Kar etmek bir patronun olmazsa olmazı, bir yöneticinin en önemli gücüdür. Hayatında her zaman çalışanların ve girişimciler iş hayatlarına başlarken ilk amacının kar etmek istediğinizi biliyoruz. Tecrübeler ile oluşmuş birçok kar artırma yöntemi bulunmaktadır. Bizler düzenlemiş olduğumuz eğitimle alanında uzman kişiler tarafından sizlere bunları aktarmaya çalışacağız. İnanıyorum ki eğitimlerin sonunda firmalarımız eğitimlerde öğrendiklerini uygulamaya başladıklarında vizyonlarını daha rahat ve net bir şekilde göreceklerdir. Kâr elde etmek kolay değildir. Hele karı artırmak hiç kolay değildir. Amerikalıların inandığı bir söz vardır; ’Karın, uğraşmaktan önce geldiği tek yer sözlüklerdir.’ Buna göre kar elde etmek için çalışmanız, uğraşmanız gereklidir. Ama nasıl? Nereden başlayarak? Kiminle? Hangi işleri yaparak? Neye dikkat ederek?" Kar Artırma Yöntemleri, işletmenizin karlılığını kalıcı bir şekilde artıracak yöntemleri ve bu yöntemleri nasıl uygulayacağınızı anlatmaktadır” dedi.

Düzenlenen eğitimlere katılım noktasında üyelere ve vatandaşlara seslenen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “13 Kasım 2014 Perşembe Günü Saat 17.30’da düzenleyecek olduğumuz Satış Yöntemleri eğitimine tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Girişimci olmak isteyen her bir insanın iş hayatında her an karşılaşabilecekleri konularının düşünülerek düzenlenen Kurumsal İklim Eğitim Programlarını kaçırmamalarını diliyorum” şeklinde konuştu.