Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin, AK Parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, 16 Nisan’daki referandum için destek istedi.

Esnaf ziyaretine, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile partililer katıldı.

Ziyaret sırasında ilgiyle karşılanan Başkan Yazgı ve AK Parti heyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Milletvekilleri İlknur İnceöz, Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu, hükümet nezdinde Aksaray’a ve vatandaşlara hizmet konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederken, belediye başkanı Yazgı ise amaçlarının Aksaray’ı bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Başkan Yazgı, “Bizim ortak amacımız, sayın vekillerimizin de destekleriyle şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Bunun içinde gece gündüz faaliyetlerimize devam ediyoruz. Halkımızın da duaları ve destekleriyle inşallah ülkemiz daha güçlü olacak. Hep birlikte Aksaray’ımızı marka şehir yapacağız" dedi.

Milletvekilleri, Başkan Yazgı ve beraberindeki AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu. 16 Nisanda yapılacak referandum öncesi desteklerini istedi.