Şanlıurfa’da gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, toplantı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Samet ile birlikte Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

İlçede büyük bir coşku ile karşılanan başkanlar Türkiye gündemine ilişkin görüş beyan ederken İlçe Başkanı Ayhan, ilçelerinde devam eden projeleri aktardı. Ziyaret ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ayhan, “Öncelikle başkanlarıma hoş geldiniz diyorum. Bilindiği gibi Genişletilmiş İl Başkanlar Toplantısı Şanlıurfa’da yapılmaktadır. Gelen misafirlerimizi Urfa’da ağırlamaktan onur duyuyorum. Bugün katılacağımız "Kadına Şiddete Hayır" programında beraber olacağız. Ben tekrar başkanlarımıza şehrimize geldiklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bugün burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Buraya gelirken yolda oldukça kalabalık bir çadır kenti gördük; ilçe nüfusu kadar bir nüfusun burada olduğunu gördük. Allah yardımcınız olsun. Gerçekten zor bir durum. Ama bizim en büyük özelliğimiz darda ve zorda kalan insanlara yardım eli uzatmamızdır. Şimdi yapacağımız ziyaretlerle televizyondan değil de olayları birebir işin içinde görerek incelemek istedik. Tabiri caizse bizim de bu çorbada bir tuzumuzun olmasını istedik” diye konuştu.